Recensies

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen en hopen dat u tevreden bent met onze diensten.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met ons

Reacties

 1. http://Rob%20de%20Groot zegt

  Een noodkreet uit de badkamer: “Het water is opeens koud!” Even naar de CV ruimte, waar ik een dikke grijze rook aantrof en een CV ketel die het niet meer deed.
  Opeens was het zover: die onbetrouwbare, bij de nieuwbouw van ons huis opgedrongen Italiaanse CV ketel had het begeven.
  Goede raad is duur en een nieuwe ketel ook, dacht ik. Ilone van P&M Lammerse CV bellen, want zij doen al heel lang keurig elk jaar het onderhoud voor een betaalbare prijs.
  Ondertussen even Google geraadpleegd om een idee te krijgen van de prijs van een nieuwe ketel. Tja, dat begon bij 2500,– exclusief van alles.
  Een uurtje later stond Ilone bij onze CV ketel en bracht ons het droeve bericht dat onze Italiaan overleden was. De warmtewisselaar had in brand gestaan, het aluminium was gesmolten. Zie de foto.
  Lekker, zo’n Italiaanse rotketel.
  Na een telefoontje van Ilone kwam al spoedig de oplossing: de volgende ochtend een nieuwe Intergas ketel voor minder dan 1400,– ! Akkoord natuurlijk!
  De volgende ochtend stond Piet met de nieuwe ketel voor de deur en zo hadden we binnen 24 uur weer warmte in huis. Alle leidingen netjes recht aangelegd, niet meer dat slordige waar je bij de oplevering van je nieuwe huis maar genoegen mee moet nemen. Alle rommel is ook netjes afgevoerd.
  Toch fijn dat Piet en Ilone hun beloftes nakomen: “onze klanten hoeven geen kou te lijden..!”
  Het gaat zo vaak anders: Gisteren sprak ik iemand die in januari een week had moeten wachten op een nieuwe CV ketel.
  Bij Piet en Ilone ben je aan het goede adres als het om die heerlijk ouderwetse, degelijke service gaat.
  Ilone en Piet, jullie zijn toppers, goed gedaan!

 2. http://Edwin%20en%20Lesley%20Bek zegt

  Altijd goede ervaringen met Piet en Ilone! Betrouwbaar, snel en vriendelijk. No nonsense. Goed bereikbaar. Denken met je mee. Lossen problemen op en dat voor een goede en eerlijke prijs. Ben erg blij nu bijna 8 jaar geleden met jullie te hebben kennisgemaakt!

 3. http://Marc%20van%20Prooijen zegt

  Vandaag voor het eerst onderhoud ervaren door M en P installatiebedrijf, ben echt onder de indruk van de goede service en openheid, serieus en oprecht, en allerbelangrijkst : vakkundig, had wat probleempjes met warm water en cv, nu opgelost door Ilone, super, echt een aanrader, Ilone & Piet, onze stem gaat naar jullie, sjappo !!

Laat wat van je horen

*